Terugblik Balans Hippique 2018

Balans Hippique in 1 minuut. Met veel dank aan Arnoud Mol Filmproducties.

(VLOG) Kim van der Velden over de hartslagmeter

Kim van der Velden rijdt in de clinic met Rien van der Schaft met de hartslagmeter van Hylofit. Op deze manier kun je de hartslag van de ruiter en het paard volgen. Wat daar de voordelen van zijn zal Cees van Beckhoven uitleggen bij Balans Hippique.

Wat leren we bij Balans Hippique?

Anouk nodigt je uit!

Anouk geeft samen met Frenk Jespers de clinic “Hoe koop je een paard”. In deze video nodigt ze je uit om ook te komen kijken!

Ze heeft naast haar baan als manager welzijn haar bedrijf Paardentaxatie Noord-Holland en ze is een van de aankoopbegeleiders bij Vereniging Eigen Paard.

We kunnen in ieder geval niet zonder Anouk in de organisatie van Balans Hippique!

Vlog over de clinic met Rien van der Schaft

Eén van de hoogtepunten Balans Hippique op 24 maart is de afsluiting: een dressuurclinic met niemand minder dan de Nederlandse bondscoach  Rien van der Schaft!

In de clinic wordt gediscussieerd over de punten die een jury geeft aan onderdelen die de combinaties laten zien. Judith Pietersen en Kim van der Velden zullen ieder een paard voorstellen tijdens deze clinic. Rien van der Schaft zal aangeven bij verschillende onderdelen welk cijfer hij zou geven en waarom. Daarnaast zullen enkele juryleden maar ook het publiek aangeven wat zij voor punt geven voor dezelfde oefening. Waar nodig zal de discussie worden aangegaan tussen de bondscoach, de juryleden en het publiek.

Onze dagvoorzitter Bert van Wanrooij zal deze clinic begeleiden en ervoor zorgen dat het een interactieve en leerzame clinic wordt.

Antoinette Diks is lid van een team van opleidingsspecialisten die zich bekommeren over hoe het eigenlijk gesteld is met het goed paard leren rijden en die de KNHS daarover adviseren. Zij geeft in deze vlog aan hoe de clinic in zijn werking gaat en waarom het van belang is.

Lijkt het je leuk om hierbij te zijn, koop je kaartje dan hier met korting in de voorverkoop.