Equipe Paardenverzekeringen

Elke paardenliefhebber weet hoeveel aandacht een paard vraagt. Hoeveel tijd en geld we spenderen om ervoor te zorgen dat uw paard in topconditie blijft. De aankoop en het onderhouden van een paard en alle financiële zaken daaromheen vragen om een persoonlijke benadering. Ieder team van ruiter, eigenaar, liefhebber en paard, vraagt om een verzekeringsadvies dat bij hen past.
Wie u bent en wat u samen wilt bereiken, moet daarom het uitgangspunt zijn. Ligt uw hart bij dressuur, springen, western, aangespannen of recreatief rijden. Equipe Paardenverzekeringen heeft een passende verzekering voor uw paard of pony.

Het team van Equipe Paardenverzekeringen beschikt over degelijk vakmanschap, een enorme ervaring in combinatie met een brede interesse in de paardenwereld.

Vereniging Eigen Paard

Bij Vereniging Eigen Paard kun je terecht met al je vragen over paarden, zoals bijvoorbeeld over het kopen van een paard, verzorgingstips of juridische vraagstukken. Wij doen er dan alles aan om je van een goed advies te voorzien. Wij werken met onafhankelijke deskundigen waardoor je zeker bent van een goed advies. Daarnaast bieden wij onze leden op verschillende producten en diensten korting en een ontvang je bij aanmelding een leuk welkomstcadeau.

Paardenliefhebbers

Vereniging Eigen Paard is er voor alle paardenliefhebbers. Onafhankelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop. Speerpunten zijn advies bij aankoop en de mogelijkheid om via evenementen de kennis de vergroten. De vereniging vertegenwoordigt eigenaren van paarden en draagt eraan bij om met optimaal plezier de hobby en/of sport te kunnen beoefenen.

Aankoopbegeleiding

Een van onze belangrijkste diensten is de aankoopbegeleiding. De aankoopbegeleiders van Vereniging Eigen Paard zijn onafhankelijke en deskundige personen met betrekking tot paarden. Een aankoopbegeleider geeft je advies over je toekomstige paard, bijvoorbeeld of het karakter goed is, het niveau en nog veel meer. Er zijn hierbij verschillende mogelijkheden om advies in te winnen: telefonisch, videobeoordeling en aankoopbegeleiding op locatie.

Voermeesters

Er is niets beter voor je paard dan puur natuur. Dat geloven we bij Voermeesters. Daarom bewerken wij natuurlijke grondstoffen zó, dat je paard precies krijgt wat hij nodig heeft. Een proces dat voor ons, als echte voermeesters, geen geheimen kent. We zijn er elke dag mee bezig. Elk product van Voermeesters is gemaakt volgens de drie basisprincipes van Zuiver Voer. Zo wordt elk voeder van Voermeesters een bron van kracht. Dat gunnen we elk paard.

De Boer Horsetrucks

De Boer in Pesse is een betrouwbaar familiebedrijf, dat al veertig jaar een groot assortiment aanhangwagens van de grootste kwaliteit levert. Vanwege de grote vraag vanuit de markt richt het bedrijf zich sinds een aantal jaren ook op paardentrailers en, meer recent, op paardenvrachtwagens. In de 4750 m2 grote showroom in Pesse staat een gemiddelde voorraad van vijfhonderd aanhangwagens, paardentrailers en -vrachtwagens, die worden geleverd aan klanten in heel Europa.

Alleen goede horsetrucks leveren is voor De Boer niet genoeg. Het bedrijf draagt zijn passie voor paarden graag uit en zijn steentje bij in de paardenwereld. Zo wordt belangeloos een speciale paardenambulance beschikbaar gesteld op concoursen en werkt De Boer Horsetrucks samen met ruiters uit verschillende takken van paardensport en andere hippische partijen. Ook wordt er continu nagedacht hoe de paardenvrachtwagens nog beter kunnen aansluiten op de wensen van de klant en de eisen die aan het veilig transporteren van paard en rijder worden gesteld. In een De Boer Horsetruck is uw paard in goede handen!

Universal Horse Data

Het internetplatform is een combinatie van social media, Google en Marktplaats voor paardensporters en hippische ondernemingen wereldwijd. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hun eigen profiel aanmaken, waarmee je interessante personen of bedrijven kunt volgen, berichten kunt delen en hun aanbod zoals paarden en producten kunt plaatsen. “Van rijbroeken tot topsportpaarden worden aangeboden op het platform, maar ook berichten van volgers en actualiteiten over de paardenwereld worden getoond op de persoonlijke pagina die volledig naar eigen interesse is in te richten.