Flexback is aanwezig met de flexchair

Ingrid Hekkert van Flexback zal tijdens het Balans Hippique evenement op 24 maart in Exloo aanwezig zijn met de flexchair. Ingrid is gediplomeerd coach en gecertificeerd voor het geven van trainingen voor mensen met rug-en nekklachten en sporters die hun prestaties snel en effectief willen verbeteren of sneller willen herstellen van blessures. 

Ingrid zal in samenwerking met Roos Dyson een clinic verzorgen en ze zal de gehele dag aanwezig zijn met haar flexchair om je te kunnen voorzien van advies.

FlexChair Stabiliteitstraining is een methode om je rijtechniek te verbeteren, rugklachten te verhelpen maar zeker ook te voorkomen. De trainingen zijn zeer populair in de ruitersport en wordt vooral gebruikt onder de dressuur, spring en eventing ruiters, met zeer goede resulltaten! Het helpt de ruiter om mobiliteit, stabiliteit en coördinatie te trainen. Het gebruik van de FlexChair laat jou als ruiter zien welke beweging je bewust maar vooral onbewust maakt. Het is prettig om deze punten te kunnen trainen zonder je paard hiermee te belasten. 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *