De Boer Horsetrucks hoofdsponsor van Balans Hippique

Met trots kunnen we zeggen dat De Boer Horsetrucks zich als hoofdsponsor heeft verbonden aan het evenement Balans Hippique op 24 maart in Hippisch Centrum Exloo. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier van tweepaards paardenvrachtwagens, grote horsetrucks en trailers, nieuw en gebruikt. In de 4750 m2 grote showroom in Pesse staat een gemiddelde voorraad van vijfhonderd aanhangwagens, paardentrailers en -vrachtwagens, die worden geleverd aan klanten in heel Europa.

De bekende paardenambulance van De Boer Horsetrucks is aanwezig tijdens Balans Hippique. Dat De Boer ook een samenwerking heeft met bondscoach Rien van der Schaft die op 24 maart een clinic geeft, is een leuke toevalligheid! Rien zal ook zijn fraaie Krismar 2 paards horsetruck meenemen.

Balans Hippique is het gezondheidsevenement voor paard en ruiter. Balans Hippique biedt een complete dag vol informatie en clinics. Je vindt er alles over de hartslagmeter, de saddleclip, de flexchair, thermografie, houding-analyse en nog veel meer. Clinics worden o.a. gegeven door Rien van der Schaft, Frenk Jespers en Judith Pietersen.

Kom de paardenambulance en de fraaie 2 paards Krismar van Rien van der Schaft ook bekijken op 24 maart te Exloo.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *