Dagvoorzitter Bert van Wanrooij + Winactie UHD

Tijdens Balans Hippique is Bert van Wanrooij onze dagvoorzitter en dat is niet voor niks. Bert heeft in de paardenwereld vooral naam gemaakt als journalist, organisator, bedenker en bestuurder.

Hij creëerde o.a. de IAN Trofee, de vrijdag-dressuuravond tijdens de KWPN Hengstenkeuring, het Rabobank Talentenplan en de Paardendagen in Ermelo. Lang was hij vice-voorzitter van de Nationale Federatie voor Springruiters voordat hij de eerste bestuurder topsport werd in de nieuwgevormde KNHS.

Eind 2015 bedacht hij het concept Universal Horse Data,  Dit internetplatform is een combinatie van social media, Google en Marktplaats voor paardensporters en hippische ondernemingen wereldwijd. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hun eigen profiel aanmaken, waarmee je interessante personen of bedrijven kunt volgen, berichten kunt delen en hun aanbod zoals paarden en producten kunt plaatsen. “Van rijbroeken tot topsportpaarden worden aangeboden op het platform, maar ook berichten van volgers en actualiteiten over de paardenwereld worden getoond op de persoonlijke pagina die volledig naar eigen interesse is in te richten.

 

Actie met Universal Horse Data!

Voor de bezoekers van Balans Hippique in Exloo is er wat te winnen: prijzen van Duo Hoefvet en van webshop Hidez, bekend van de compressiepakken! Wat moet je doen?
1. Download de app van Universal Horse Data, zoek op Duo Hoefvet, like de bovenste post en maak op 24 maart kans op een van de vijf potten Duo Hoefvet t.w.v. € 9,95!
2. Zoek vervolgens op Hidez, like de bovenste post en maak op 24 maart kans op een van de vijf potten wondzalf Eire Hide t.w.v. € 29,95!
De prijswinnaars worden ter plekke bekend gemaakt via een post van Balans Hippique op Universal Horse Data, dus volg die ook even.
En om het helemaal compleet te maken: volg ook de pagina van Universal Horse Data, dan staat meteen je
je newsfeed hartstikke vol nieuws!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *